Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Elevii din Turda au explorat științele STEM: Fascinația Experimentelor la Clasă!

Diverse
Tools
Typography

Prin magia științei, ne trezim la viață într-o lume captivantă, în care descoperim secretele naturii, rezolvăm enigme complexe și creăm tehnologii care ne uimesc.

Ziua Științei a fost un eveniment inedit destinat să aprindă scânteia pasiunii pentru știință în rândul tinerilor din zona Turzii, arătându-le că știința este mult mai palpitantă și accesibilă decât cred ei.

Tema centrală a proiectului a fost simplă: învățarea cu ajutorul experimentelor practice și interactive. Cu dorința de a aduce știința mai aproape de fiecare elev, 114 de copii au avut ocazia să exploreze minunile științei prin două experimente. Elevii au călătorit în lumea captivantă a științei și au învățat că aceasta nu este doar o colecție de formule complicate, ci un joc distractiv de descoperiri și învățare.

Într-o lume în care cunoașterea practică aduce valoare, am dorit să ne asigurăm că această experiență a ajuns la cât mai multe persoane din comunitatea noastră. Prin intermediul unei campanii online, am reușit să aducem în atenția publicului importanța educației științifice și puterea acesteia de a modela viitorul tinerilor noștri.

Mai mult, în urma testimonialelor și formularelor de feedback, am observat că gradul elevilor de interes privind științele STEM a crescut cu peste 70%!

The Da Vinci System este o organizație pentru tineret care oferă tinerilor din Comunitatea Urbană Arieș oportunități de dezvoltare în domenii insuficient deservite. Având un istoric de opt ani de implicare, asociația a contribuit la formarea a întregi generații de tineri implicați, prin intermediul inițiativelor civice și de educație non-formală.

Pentru a rămâne la curent cu inițiativele desfășurate de Asociația The Da Vinci System, urmărește pagina de Facebook AMoS: Alianța pentru Mobilitate Socială (www.facebook.com/amos.faptebune), pagina de Instagram amos.romania (www.instagram.com/amos.romania/) sau vizitează-ne pe www.thedavincisystem.ro.

Proiect finanțat de PEPCO România, în cadrul programului Pepcolandia, un program susținut prin determinarea și implicarea angajaților PEPCO, gestionat  la nivel local de Organizația Umanitară CONCORDIA

#pepcoromania, #concordia, #pepcolandia #PEPCOlandiaromania

 

 

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS