Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Primăria Turda | Susţinem paşii mici ai copiilor, prin proiecte măreţe

Diverse
Tools
Typography

Luni am avut parte de o experiență minunată vizitând Grădinița ''Prichindelul Istet'', care a fost supusă unei modernizări complete. Aici, cadrele didactice și copilașii au parte în fiecare zi de experiențe minunate, în acest loc drag lor pe care îl numesc "acasă".

Această transformare incredibilă a fost realizată în baza proiectului european Reabilitarea, dotarea și extinderea grădiniței cu program prelungit "Prichindelul isteț" și a creșei nr. 4., iar rezultatele sunt cu adevărat de apreciat.

Am avut ocazia să discutăm cu cadrele didactice, copiii și părinții, iar atmosfera plină de zâmbete și mulțumire a fost copleșitoare. Toată lumea este extrem de fericită și recunoscătoare pentru condițiile de desfășurare a activității educative pentru 15 grupe de copii, de diferite vârste, de la 1,5 ani și până la 6 ani.

Copiii se bucură de săli de grupă moderne, spațioase și luminoase, propice pentru dezvoltarea lor armonioasă. Pe fiecare nivel există o sală de mese, iar bucătăria internă asigură confort și o alimentație adecvată și sănătoasă pentru cei mici.

Clădirea deține o sală de festivități, unde se vor desfășura toate evenimentele și activitățile festive. În luna aceasta, pe scena sălii vor răsuna colindele și poeziile spuse cu emoție de copii, iar părinții, bunicii și cadrele didactice se vor putea bucura de prestațiile lor, existând spațiu suficient și confort pentru toată lumea.

Biblioteca și locul special amenajat pentru citit deschide ușile spre dragostea pentru lectură, încă de la vârste fragede.

Prin acest proiect de suflet, am modelat un mediu educațional ideal pentru cei mici,

transformând părinții, cadrele didactice și întreaga comunitate într-o echipă unită, cu scopul comun de a sprijini și ghida fiecare pas în creșterea și învățarea copiilor noștri.

Ne bucurăm să vedem proiecte frumoase, copii veseli și oameni fericiți!

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS