Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Laureații Concursului județean de creație, ediția a XVII-a ”Cea mai frumoasă poveste pentru Moș Crăciun”. Public țintă: clasele a III-a din județul Cluj

Diverse
Tools
Typography

Biblioteca Municipală „Teodor Murăşanu” Turda a organizat în perioada 4-15 Decembrie 2023 ediția a XVII-a a Concursului județean de creație literară cu tema ”Cea mai frumoasă poveste pentru Moș Crăciun”, destinat elevilor din clasele a III-a din județul Cluj.

Știm cu toții că Moş Crăciun este un foarte bun prieten al copiilor și că, pe lângă faptul că adoră să confecționeze jucării și tot felul de surprize pentru copii, este și un mare amator de povești și un cititor pasionat. Dar, cum la Polul Nord cărțile ajung mai greu și lui îi place să citească în mod deosebit poveștile copiilor, participanții la concursul nostru îl ajută să își petreacă serile cât mai plăcut citind povești cu faptele bune făcute în acest an de copilași. La concurs au fost trimise 68 de scrisori din care doar 54 s-au încadrat în regulamentul concursului și au fost luate în calcul la jurizare. Elevii participanți provin din școlile gimnaziale ”Teodor Murășanu”, ”Horea, Cloșca și Crișan”, ”Avram Iancu”. ”Andrei Șaguna” și ”Ioan Opriș” din Turda, Școala ”Mihai Vodă” din comuna Mihai Viteazu, Școala profesională ”Poiana” Turda și Școala gimnazială ”Mihai Viteazul” Câmpia Turzii. În urma jurizării au fost acordate 8 premii și 4 mențiuni. Laureații concursului sunt:

  1. Premiul I
    • Niță Patrick, cls a III a A, Șc. gimnazială ”T Murășanu” Turda (înv. Șuia Angela)
    • Aleman Sophia cls a III a A, Școala gimnazială ”Mihai Vodă” Mihai Viteazu (înv Berindei Iolanda)
    • Popa Dragoș cls a III a B, Școala gimnazială ”A. Iancu” Turda (înv. Bodea Finica)
  2. Premiul II
    • Lucaciu Maya cls a III a A, Școala gimnazială ”Mihai Vodă” Mihai Viteazu (înv Berindei Iolanda)
    • Lascău Sara cls a III a B, Școala gimnazială ”Mihai Viteazul” Câmpia Turzii (prof. Luca Stanca)
    • Jucan Mara Rodica cls a III a A, Șc. gimnazială ”T Murășanu” Turda (înv. Șuia Angela)
  3. Premiul III
    • Chiorescu Karla, cls a III a B, Școala gimnazială ”A. Iancu” Turda (înv. Bodea Finica)
    • Onacă Miriam, cls a III a B, Școala gimnazială ”Mihai Viteazul” Câmpia Turzii (prof. Luca Stanca)
  4. Mențiuni
    1. Miclăuș David, cls a III a A, Șc. gimnazială ”T Murășanu” Turda (înv. Șuia Angela)
    2. Briciu Maria, cls a III a A, Șc. gimnazială ”T Murășanu” Turda (înv. Șuia Angela)
    3. Ceușan Raluca, cls a III a B, Școala gimnazială ”A. Iancu” Turda (înv. Bodea Finica)
    4. Căpățînă Ana, cls a III a C, Școala gimnazială ”Ioan Opriș” Turda (înv. Moldovan Florentina Maria)

Laureații vor fi recompensați cu premii în cărți și diplome. Biblioteca Municipală „Teodor Murăşanu” Turda  mulțumește Doamnei Cezara Stoica, sponsorul activității! Festivitatea de premiere va avea loc la Filiala Oprișani a Bibliotecii Municipale ”Teodor Murășanu” Turda, Joi, 21 Decembrie 2023, de la ora 11. Premianților din alte localități li se vor trimite premiile la școală de care aparțin.

Daniela Deac
Tel: 0745.64.66.64 E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Biblioteca Municipală “T Murăşanu” Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS