Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

S-a recepţionat clădirea laboratorului Şcolii Profesionale Poiana

Diverse
Tools
Typography

Un pas important în dezvoltarea urbană este educația și susținerea tinerilor din comunitate

A fost recepționată clădirea din cadrul proiectului “Construire infrastructură educațională suport pentru formare profesională (Laborator Şcoală Profesională)”, COD SMIS 2014+: 155717. Această clădire modernă a fost ridicată de la zero pe un teren care nu era utilizat iar pentru a facilita accesul,  aleile au fost pavate cu beton.

În cadrul laboratorului se vor putea susține cursuri de formare profesională în domeniul finisajelor pentru construcții pentru tinerii elevi ai Școlii Profesionale Poiana.

⏳Prin implementarea acestor proiecte, suntem bucuroși să constatăm că furnizăm, de fapt, un cadru potrivit pentru formarea profesională a acestor tineri.

Din punct de vedere profesional, eforturile depuse în investițiile educației din prezent, vor avea impact în modelarea viitoarelor generații.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS