Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Am încheiat ediția a XI-a a Campaniei ”MICA BIBLIOTECĂ”. Peste 300 de participanți în acest an

Diverse
Tools
Typography

Organizată de Asociația ”Împreună pentru voi” și Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda Campania umanitară ”Mica Bibliotecă” a adunat la ediția a XI-a din acest an 314 donații în cărți (65 de la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” Turda, 57 de la Școala Gimnazială ”HCC” Turda, 34 de la Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu” Turda, 12 de la Colegiul Tehnic  ”Victor Ungureanu” Câmpia Turzii, 70 de la Școala Gimnazială ”Ioan Opriș” Turda, 20 de la Colegiul Național ”George Coșbuc” Cluj-Napoca, 23 de la Școala Gimnazială ”Simion Balint” Copăceni și 33 de la Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul” Câmpia Turzii).

Campania face parte din cadrul Parteneriatului Județean ”Zâmbet de copil, o lume de poveste”. Coordonatori de proiect sunt cadrele didactice Mera Alina, Agu Alina, Bogdan Olimpia și Corla Ancuța de la Școala Gimnazială ”HCC” Turda, Bodea Finica, Moca Loredana Neviana, și Jakab Crina Mirela de la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” Turda, Bărăian Surd Stanca, Culcuș Lidia și Moldovan Florentina de la Școala Gimnazială ”Ioan Opriș” Turda, Mocan Claudia, Giurgiu Ioana Diana și Luca Stanca de la Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul” Câmpia Turzii, Vlad Maria Monica de la Școala Gimnazială ”Simion Balint” Copăceni, Neag Roxana Maria de la Colegiul Național ”George Coșbuc” Cluj-Napoca, Lazăr Mihaela Simona de la Colegiul Tehnic ”Victor Ungureanu” Câmpia Turzii, Moldovan Maria Daniela, prof Popa Diana și bibliotecara Oneț Delia Liliana de la Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu” Turda. Bibliotecarele turdene Dana Pașca (care este și președinta Asociației ”Împreună pentru voi”) și Daniela Deac (Șef serviciu  au fost responsabile de proiect.

Majoritatea cărților adunate în campanie urmează să fie dăruite unor copii din medii defavorizate din județul Cluj, o parte vor fi duse la Complexul de Servicii Sociale Turda-Unități de tip familial din Turda și 57 din cărțile adunate în această campanie urmează să fie donate la Secția de pediatrie a Spitalului Municipal ”Cornel Igna” din Câmpia Turzii în cadrul proiectului LUDOTECĂ PENTRU SĂNĂTATE derulat în această lună.

Mulțumim elevilor, părinților și cadrelor didactice implicate în acest proiect care crește de la an la an!

Daniela Deac
Tel: 0745.64.66.64
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Biblioteca Municipală “T Murăşanu” Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS