Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Azi s-a încheiat Campania ”LUDOTECĂ PENTRU SĂNĂTATE”. 400 de cărți, DVD-uri cu filme animate, jocuri, jucării și cutii cu culori noi pentru Secția de pediatrie a Spitalului Municipal ”Cornel Igna” Câmpia Turzii

Diverse
Tools
Typography

Într-adevăr, faptele bune nu se întâmplă doar de sărbători! Astăzi, 5 Martie 2024, încheiem Campania umanitară LUDOTECĂ PENTRU SĂNĂTATE destinată copilașilor internați la Secția de pediatrie a Spitalului Municipal ”Cornel Igna” din Câmpia Turzii, pentru a oferi sprijin micilor pacienți și am donat reprezentanților spitalului din Câmpia Turzii donațiile adunate.

Campania s-a derulat în cursul lunii februarie și a avut ca organizatori Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda, Biblioteca Municipală ASTRA Câmpia Turzii, Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu” Turda (Parteneriatul ”Punți cultural-educative”) și Colegiul ”Emil Negruțiu” Turda (Parteneriatul ”Cultură, Creativitate, Generozitate”). Colectarea s-a realizat în 2 puncte: unul la Filiala Oprișani a Bibliotecii Municipale ”Teodor Murășanu” Turda și altul la Sala Sporturilor din municipiul Câmpia Turzii, adunându-se în total 400 de cărți, DVD-uri cu filme animate, jocuri, jucării și cutii cu culori (225 la Turda și 175 la Câmpia Turzii)

Ne bucurăm că, ajutați de partenerii noştri, comunitatea turdeană şi cea din Câmpia Turzii şi ClujNapoca, am reușit să ducem lumea minunată a cărților într-un spațiu în care grija pentru sănătatea corpului trebuie dublată de preocuparea pentru sănătatea minții pentru a le oferi pacienților și aparținătorilor o activitate în perioada internării. Realizarea acestei noi campanii umanitare de anvergură la Turda dovedeşte încă o dată potenţialul şi implicarea bibliotecarelor turdene în viaţa comunităţilor, ele acţionând împreună cu cei care li se alătură proiectelor pentru a genera schimbări pozitive în orice loc.

Mulțumim mult tuturor celor care ne-au fost alături în această campanie şi au adus donaţiile la Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda, atât persoanelor care doresc să păstreze anonimatul, cât şi următorilor:

  • Iulian Molnar, elev în clasa a IV-a A la Şcoala Gimnazială "Avram Iancu" Turda şi părinţilor săi
  • Paulei Mureșan
  • Adinei Szanto
  • Ploscariu Magdalena  
  • Asociației  ÎMPREUNĂ PENTRU VOI Turda şi preşedintei Dana Paşca
  • Elevilor, bibliotecarei Delia Oneş și cadrelor didactice de la Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu” Turda
  • Elevilor, profesoarei Ioana Fekete şi celorlalte cadre didactice de la Colegiul ”Emil Negruţiu” Turda
  • elevilor clasei a VII a B de la Școala Gimnazială "Andrei Saguna" Turda şi dirigintei lor, Prof Monica Ciotlăuş
  • Doamnei Prof. BIANCA MOLDOVAN, cadru didactic la Liceul Pedagogic ”Gh. Lazăr” Cluj-Napoca, şi fiicei sale, Irina

Daniela Deac
Tel: 0745.64.66.64
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Biblioteca Municipală “T Murăşanu” Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS