Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
109 New Articles

Conferința „PREVENIREA CONSUMULUI DE DROGURI ÎN RÂNDUL ADOLESCENŢILOR CLUJENI-ALEG” a oferit informații prețioase pentru comunitatea turdeană

Gina Pop, Comisar Șef Analiza și Prevenirea Criminalității IPJ Cluj

Diverse
Tools
Typography

In cursul zilei de ieri, Sala Sporturilor ”Gheorghe Barițiu” a găzduit conferința "PREVENIREA CONSUMULUI DE DROGURI ÎN RÂNDUL ADOLESCENȚILOR CLUJENI- ALEG" organizată de Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Cluj, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Cluj și Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj.

Conferința a avut ca temă principală prevenirea consumului de droguri în rândul adolescenţilor şi a abordat întrebări despre cum putem fiecare dintre noi să sprijinim tinerii care se confruntă cu astfel de probleme. Pentru a ne asigura că informațiile ajung la cât mai mulți membri ai comunității, au fost invitaţi elevi de la liceele din Municipiul Turda, profesori și reprezentanți ai asociațiilor elevilor și părinților.

Cristian Matei Octavian, primarul Municipiului Turda:

„Conferința a abordat tema crucială a prevenirii consumului de droguri în rândul adolescenților clujeni.

Împreună ne dorim să continuăm promovarea unui mediu sigur și sănătos pentru tinerii noștri. Cu toții suntem conștienți că abuzul de droguri este o problemă complexă de sănătate, fără limite de vârstă sau statut social.

 Este esențial să înțelegem că nu ne putem neglija angajamentul de a proteja viața și viitorul tinerei noastre generații. Totodată, nu putem pretinde că avem toate răspunsurile la această provocare. Prevenirea consumului de droguri în rândul tinerilor noștri reprezintă o imensă responsabilitate pentru noi toți. Tinerii sunt cel mai mare atu al nostru. Ei sunt viitorii noștri inovatori, lideri și artizani ai societății. Prin comunicare autentică și conexiune, putem preveni împreună consumul de droguri!

Fiecare pas contează în lupta împotriva consumului de substanțe nocive în rândul adolescenților. Așadar, părinți, profesori nu ne rămâne decât să facem front comun pentru a ne proteja copiii. Această comunitate va avea mereu tot sprijinul meu, în acest sens!”

Conferința fost moderată de Amalia Gurzău, inspector școlar responsabil cu comunicarea instituțională la ISJ Cluj.

În timpul evenimentului, au luat cuvântul cu informări și sfaturi importante:

  • Mircea Abrudean, Secretarul General al Guvernului
  • Marinela Marc, Inspector Școlar General,  Inspectoratul Școlar Județean Cluj
  • Matei Cristian Octavian, Primarul Municipiului Turda
  • Maria Forna, Președinte ATOP Cluj
  • Sebastian Marcu, Comisar Șef Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al Judeţului Cluj
  • Gina Pop, Comisar Șef Analiza și Prevenirea Criminalității IPJ Cluj
  • Sebastian Petruț, reprezentant al Teen Challenge România.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS