Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

14 elevi merituoşi au fost premiaţi de Rotary Club Câmpia Turzii

Diverse
Tools
Typography

După ce anul trecut rotaryenii de la Câmpia Turzii au premiat elevi ai Şcolii Gimnaziale "Mihai Viteazu" din Câmpia Turzii, iată că programul a fost respectat, promisiunile au fost respectate şi au mai fost premiaţi încă 14 elevi de la alte două şcoli din Câmpia Turzii.

Evenimentul găzduit joi, 7 aprilie, cu începere de la orele 18.00 în sala de şedinţe a Palatului Cultural "Ionel Floaşiu" din Câmpia Turzii a debutat cu o prezentare a activitrăţilor şi proiectelor derulate în ultima perioadă de Rotary Club Câmpia Turzii, o prezentare făcută de preşedintele clubului, Laurenţiu Bondor.

Mai jos, puteţi arunca o privire peste activităţile desfăşurate şi peste proiectele în care s-au implicat rotaryenii de la Câmpia Turzii şi ce a însemnat această implicare.

Momentul mult aşteptat de elevii prezenţi a fost, evident, cel al premierii. Aşadar au fost premiaţi şapte elevi de gimnaziu ai Şcolii Gimnaziale "Avram Iancu" din Câmpia Turzii şi şapte elevi de gimnaziu ai Liceului Teoretic "Pavel Dan" din Câmpia Turzii.

În afară de rezultatele remarcabile la învăţătură, unul dintre criteriile avute în vedere a fost şi situaţia materială a familiilor din care provin elevii cu rezultate bune la învăţătură, astfel Rotary Club Câmpia Turzii făcând, odată în plus, dovada că se implică în sprijinirea învăţământului, însprijinirea celor care au nevoie de sprijin şi care merită acest sprijin.

Pe listele pe care erau trecute numele celor premiaţi se regăseau, de asemenea, date privind anul de studiu al fiecărui elev precum şi media obţinută pe primul semestru al anului şcolar 2015-2016 de fiecare dintre elevii premiaţi.

Astfel, de la Şcoala Gimnazială "Avram Iancu" din Câmpia Turzii au fost premiaţi următorii elevi (lista noastră este în ordinea descrescătoare amediilor):

  • Sorina Hidişan (clasa a VI-a A -  media 9.93)
  • Keresztesi Paula (clasa a V-a A -  media 9.86)
  • Marcos Turcu (clasa a V A-a -  media 9.86)
  • Călin Socia (clasa a VI-a B -  media 9.81)
  • Darius Moldovan (clasa a VI-a A - media 9.75)
  • Andreea Todea (clasa a VII-a A -  media 9.33)
  • Mădălina Ciugudean (clasa a VIII-a B -  media 8.57)

De la Liceul Teoretic "Pavel Dan" din Câmpia Turzii au fost premiaţi elevii (tot în ordinea descrescătoare a mediilor, în lista noastră):

  • Sorina-Denisa Lup (clasa a V-a B -  media 9.92)
  • Patrisia Covaci (clasa a V-a A -  media 9.86)
  • Iulia Pop (clasa a VI-a A -  media 9.81)
  • Roberta Popa (clasa a VI-a A -  media 9.62)
  • Olimpia Bozdog (clasa a VIII-a C -  media 9.42)
  • Narcis Cosma (clasa a VII-a B -  media 9.41)
  • Claudiu-Cornel Oltean (clasa a V-a B -  media 9.35)

La evenimentul de la Câmpia Turzii elevii au fost însoţiţi şi de directorii celor două instituţii de învăţământ, anume Angela Marian (liceul "Pavel Dan") şi ana Popescu (şcoala "Avram Iancu").

"Vă felicit că aveţi o astfel de activitate şi aţi reuşit să implementaţi atât de multe proiecte. Mă bucur că văd la această masă foşti elevi ai Liceului Teoretic «Pavel Dan» şi vă sfătuiesc şi vă invit ca în continuare să fiţi alături de învăţământul românesc şi de cel din Câmpia turzii pentru că nu faceţi altceva decât să-i responsabilizaţi pe aceşti copii şi să daţi un exemplu că dacă copiii sunt buni la învăţătură, atunci ei sunt apreciaţi", spunea Angela Marian la finalul momentului premierii, după ce Laurenţiu Bondor i-a felicitat atât pe elevi cât şi pe dascălii care i-au pregătit.

La rândul său, Ana Popescu a mulţumit Rotary Club Câmpia turzii în numele copiilor pentru premiile şi diplomele acordate şi, totodată, a adresat felicitări membrilor clubului pentru activităţile minunate desfăşurate şi "vă doresc putere şi dorinţă mai departe să implementaţi proiecte pentru comunitatea din Câmpia Turzii".

Trebuie menţionat că Rotary Club Câmpia Turzii va mai avea o festivitate de premiere. Este vorba de luna iunie 2016 când, la final de an şcolar, urmează a fi premiaţi şefii de promoţie de la liceele din Câmpia Turzii.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS