Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Unitățile de învățământ din Turda sunt pregătite pentru începerea noului an școlar

Diverse
Tools
Typography

Toate unitățile de învățământ din municipiul Turda sunt pregătite pentru începerea noului an școlar și toate spațiile în care se desfășoară procesul de învățare au autorizație de funcționare. 

Grădiniţele, şcolile şi liceele din oraș sunt pregătite să-şi primească elevii în cele mai bune condiţii în anul şcolar 2016 - 2017. 

Administrația locală a luat toate măsurile necesare pentru ca noul an şcolar să înceapă în spații amenajate corespunzător pentru desfășurarea în condiții optime a activităților educative, în ceea privește siguranţa elevilor şi a clădirilor unde aceştia învaţă, la toate unităţile de învăţământ. 

Municipiul Turda 
PRIMAR
Cristian Octavian Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS