Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Gala Excelenţei clujene în educaţie 2016

Diverse
Tools
Typography

Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj, în colaborare cu Consiliul Judeţean Cluj, anunţă  organizarea unei noi ediţii a Galei Excelenţei clujene în educaţie, unde vor fi premiaţi elevii şi profesorii care au obţinut rezultate deosebite la olimpiade şi concursuri şcolare.  În jur de 500 de elevi şi profesori, care au promovat judeţul nostru la olimpiade şi concursuri naţionale şi internaţionale în anul şcolar 2015-2016, îşi vor primi diplomele de excelenţă în educaţie în această toamnă. Mâine, 27.09.2016, are loc premierea elevilor clujeni de excepţie.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj are plăcerea de a vă invita să participați la decernarea diplomelor de excelenţă pentru elevii care au fost premiaţi ca reprezentanţi ai judeţului la concursuri naţionale şi internaţionale, în anul școlar 2015-2016, mâine, 27.09.2016, la ora 17 în sala Auditorium Maximum a Universităţii Babeş-Bolyai. 221 de elevi clujeni, de la clasa a III-a până la cei care, astăzi studenţi, au reprezentat judeţul în clasa a XII-a anul trecut, vor primi distincţia de ,,Excelenţă în educaţie”.

Săptămâna viitoare, în data de 5 octombrie 2016, odată cu celebrarea Zilei Educaţiei, ne vom îndrepta aprecierea către profesorii clujeni care au pregătit aceşti elevi de excepţie –  aproape 200 de profesori dedicaţi vor fi prezenţi la momentul festiv ce le este dedicat. (05.10.2016, ora 17, în sala Auditorium Maximum a Universităţii Babeş-Bolyai)

Premierea olimpicilor este și în acest an posibilă datorită colaborării cu Consiliul Judeţean Cluj care a asigurat fondurile necesare premierii în bani.

Evenimentul, deja de tradiție, își propune nu numai să stimuleze performanța școlară prin premiile financiare obținute prin colaborarea cu Consiliul Județean Cluj, ci și să transmită public un mesaj de valorizare a învățământului și în special a celor dedicați lui, care fac performanță anual.

Vă mulţumim că susţineţi mediatic rezultatele excepţionale ale educaţiei clujene şi vă aşteptăm cu drag la încă o sărbătoare a învăţământului clujean!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS