Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

5 octombrie 2016 - Ziua Mondială a Educației

Diverse
Tools
Typography

- comunicat -
Cu ocazia Zilei Mondiale a Educației, sărbătorită astăzi, 5 octombrie 2016, transmit cele mai frumoase gânduri de prețuire și respect cadrelor didactice, profesorilor, învățătorilor, educatorilor și tuturor celor implicați în procesul educațional al tinerilor și copiilor din comunitatea noastră, alături de mulțumirile cuvenite pentru munca pe care o fac cu atât de multă dăruire și pentru devotamentul arătat profesiei și comunității.

Pentru toți dascălii, cei care cu multă bunătate sufletească luminează existența altora, cei care modelează caractere și formează oameni de valoare, deschizând orizonturile cunoașterii pentru copiii și tinerii noștri, multă sănătate, putere de muncă, împliniri și mult succes în toate activitățile întreprinse. ,,La mulți ani!”

Municipiul Turda 
PRIMAR
Cristian Octavian Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS