Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
145 New Articles

Primăria Turda, despre situaţia şcolilor din Turda

Diverse
Typography

Administraţia turdeană oferă informaţii despre situaţia şcolilor din municipiu şi despre cum elevii se vor întoarce la şcoală “de data aceasta în  condiții mult mai bune. Primăria Municipiului Turda aduce la cunoștință populației că toate școlile, grădinițele și creșele din Turda sunt pregătite să-i primească pe elevi cu toate avizele și autorizațiile obținute”.

Iată ce alte asigurări mai oferă administraţia turdeană prin acelaşi comunicat:

Majoritatea școlilor din Turda au intrat în reabilitare în această vară, lucrările urmând să continue fără ca activitatea didactică să fie afectată. Au avut loc de asemenea lucrări majore de modernizare la Școala Gimnazială Avram Iancu, Școala Gimnazială Teodor Murășanu, Liceul Liviu Rebreanu, Școala Profesională Poiana, urmând și Colegiul Tehnic după finalizarea licitației. Lucrările au fost efectuate cu fonduri guvernamentale, prin programul PNDL.

De asemenea, Direcția de Asistență Socială Turda a organizat încă o grupă pentru cei mici. Creșa 4 a fost extinsă și va primi de luni încă 15 copilași pe care să îi îngrijească. Încăperea unde își vor desfășura activitatea este proaspăt zugravită, s-a montat parchet nou și s-a achiziționat mobilier potrivit pentru nevoile celor mici, toate aceste investiții fiind suportate din bugetul local.

Le urăm succes copiilor și tuturor dascălilor în noul an școlar!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS