Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Profesorul şi directorul Dumitru Mateescu s-a stins

C. Tehnic Turda
Tools
Typography

O veste tristă s-a răspândit fulgerător în această dimineaţă pe reţeaua de socializare facebook, dar nu numai: cel care - de-acumj - a fost profesorul şi directorul Colegiului Tehnic Turda, Dumitruu Mateescu, s-a stins din viaţă.

Un mesaj de condoleanţe a transmis şi inspector general Marinela Marc, de la IŞJ Cluj:

Azi noapte-noapte a plecat spre ceruri bunul nostru coleg și prieten de-o viață, Doru Mateescu, directorul Colegiului Tehnic Turda.
Drum bun, printre îngeri, dragă Doru! Vei rămâne pentru totdeauna în sufletele nostre, triste acum, dar fii convins că ne vom aminti cu drag ce om minunat ai fost, totdeauna aproape de colegi, generos, altruist, gata să ajuți pe oricine avea nevoie de prezența ta, de sfaturile tale, de școala pe care ai iubit-o și căreia i-ai dedicat întreaga ta viață!
Învățământul clujean pierde un dascăl cu vocație, un manager inspirat, dar mai ales un OM extraordinar! Condoleanțe familiei, Dumnezeu să le dea puterea de a merge mai departe!