Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Oamenii “respectă” natura iar natura le serveşte respectul înapoi... în faţă!

Agora
Tools
Typography

În ultimele zile condiţiile meteo au dus la o creştere vizibilă a râului Arieş, lucru, cel mai probabil, sesizat de majoritatea celor care au mai aruncat câte o privire spre apa cea frumos curgătoare dar nu chiar limpede ca cristalul.

Astfel, eventualele priviri iscoditoare ale cetăţenilor au putut observa că apa aducea cu ea diverse obiecte, multe dintre ele din categoria celor uitate de cetăţeni prin natură cu mai mult sau mai puţin timp în urmă.

Dar se pare că din când în când - hai s-o zicem aşa - când îi e prea greu, râul mai lasă jos câte o serie de artefacte drept însemne ale civilizaţiei cu care cetăţenii responsabili şi onorabili se bat în piept.

Adevărul e că nici nu ştii cum e mai bine să descrii această imagine care nu ştim dacă face cât o mie de PET-uri, dar sigur face mult mai mult decât o mie de cuvinte.

Unii ar putea considera această imagine ca fiind una tristă. Noi, însă, suntem de altă părere, ba chiar una total opusă!

E o imagine cât se poate de hazlie mai ales când te gândeşti cât de arogantă e fiinţa umană şi cum, printr-un simplu “gest”, natura îi aruncă aroganţa în faţă, s-o ia şi să facă ce vrea cu ea. Cum să nu râzi?

Şi, în altă ordine de idei, cine zicea că românii nu au bani? Păi uite cum au! Suntem cu adevărat o societate de consum. Da, unul cam nesimţit, dar consum.

Bine, acuma mai stăm un pic, aşa, cam până se enervează planeta şi se scutură de paraziţi. Vedem atunci cum o fi.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS