Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Vesti bune: teava e tot acolo!

Agora
Tools
Typography

Poate vă aduceţi aminte că în urmă cu ceva timp scriam câteva rânduri despre o modalitate mai aparte de lucru a celor care se ocupă cu peisagistica la Turda.

Între timp am lăsat lucrurile să se întâmple numai aşa, ca să mai vedem ce se întâmplă.

Ba chiar am mai făcut şi nişte poze din când în când şi ce să vezi? Lucrurile au evoluat: pe lângă că la un moment dat s-a turnat nisip pentru ca viitorul trotuar să prindă formă, conducta s-a trezit sugrumată şi de un guler de de asflat, că aşa-i stă bine unui trotuar, să aibă şi glazură.


Un asfalt face cât o mie de cuvinte

Deh, toate bune, numai că lucrătura lui Dorel trebuia şi încununată cumva. Şi aşa se face că, pe principiul tichiei cu mărgăritare pentru chel, conductei de gaz i s-a tras şi un coş de gunoi portocaliu (pentru că asta pare să fie culoarea tradiţională pentru coşurile de gunoi la Turda şi nu pentru a nu fi scăpat din vedere) deasupra capului ca să-i ţină umbră când o fi să se împiedice cineva de ea.


Portocaliul nu ne uită

Deh, pe de-o parte era nevoie de un coş de gunoi în zonă, însă pe de altă parte aproape ne încearcă gândul că peisagistul de serviciu şi-o fi şoptit în barbă: hai, dracului, să mai ascundem cumva conducta aia, s-o mai mascăm, s-o mai îndulcim, că vine cineva, noaptea, n-o vede, se împiedică de ea şi suntem de învinovăţit mai tare decât suntem de râsul curcilor aşa cum om fi fost deja... Ziceam că probabil aşa s-o fi gândit, nu că aşa s-a şi întâmplat.

Înainte, totuşi, de-a ne întreba oare - în nopţile friguroase de iarnă care urmează - cât de cald o să-i ţină conductei de gaz asfaltul din jur sau coşul de gunoi poziţionat strategic, dilema rămâne: gunoiul e deasupra conductei sau conducta e sub gunoi?

Apropo: între timp s-a asfaltat şi pe lângă trotuar că, ete, campania e pe sfârşite şi lumea trebuie să ştie cu cine votează. Aşa că votaţi Conducta sau votaţi Dorel sau votaţi Gunoiul...pardon... coşul de gunoi... ă... votaţi ce vreţi...

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS