19
Thu, Jul
140 New Articles
×

Message

Debug output of Perfect Link with Article Images on Facebook

Check this page in Facebook Object Debugger to reload cache

og:title - Modificarea Regulamentului Camerei Deputaților nu afectează dezbaterile!
og:type - article
og:url - http://agoramedia.ro/index.php/politic/36-pol-psd/6842-modificarea-regulamentului-camerei-deputatilor-nu-afecteaza-dezbaterile
og:site_name - AGORA MEDIA

Modificarea Regulamentului Camerei Deputaților nu afectează dezbaterile!

PSD
Typography

Modificarea Regulamentului Camerei Deputaţilor nu afectează dezbaterile parlamentare şi nici durata acestora, a anunţat deputatul PSD Cluj, Cristina Burciu, într-un comunicat de presă.

„Nu este cenzurată în niciun mod dezbaterea parlamentară, deoarece nu se reduce niciun minut din timpul alocat pentru dezbaterea proiectelor de lege. Măsura a fost luată pentru simplificarea votării amendamentelor. Lamentările şi protestele partidelor din opoziţie nu sunt justificate”, a subliniat Burciu.

„Modificarea Regulamentului Camerei Deputaţilor nu are nicio legătură cu dezbaterea şi votarea legilor Justiţiei, aşa cum eronat au anunţat cei din opoziţie. Modificarea a fost propusă doar pentru a permite adoptarea Legii bugetului de stat pentru anul 2018, după ce opoziţia a depus aproape 4.000 de amendamente, în mod special pentru a îngreuna adoptarea legii și pentru a bulversa programul de guvernare pentru anul viitor. Cred că permanenta încercare de obstrucţionare a fluxului legislativ nu face cinste parlamentarilor din opoziţie”, a conchis parlamentarul social democrat.

Biroul de Presă al Deputatului PSD Cluj Cristina Burciu, 13 decembrie 2017

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS