Fri, Sep

Check this page in Facebook Object Debugger to reload cache

og:title - Comunicat TSD Turda: Bucurie cu o jucărie, de Crăciun
og:type - article
og:url - http://agoramedia.ro/index.php/politic/36-pol-psd/6903-comunicat-tsd-turda-bucurie-cu-o-jucarie-de-craciun
og:site_name - AGORA MEDIA

Comunicat TSD Turda: Bucurie cu o jucărie, de Crăciun

PSD

Împreună "Am făcut o bucurie cu o jucărie!", împreună am pus pe chipurile copiilor un zâmbet, împreună am creat o amintire de neuitat, împreună am luminat Crăciunul!

Generozitatea turdenilor a fost demonstrată incă o dată cu ocazia sărbătorilor și copiii de la orfelinatul Sfântul Daniel au primit cadourile pe care dumneavoastră, cu atâta drag, le-ați dăruit! Organizația de tineret a partidului Social Democrat a distribuit cozonaci proaspeți, hăinutele și jucăriile pe care dumneavoastră le-ați donat și Moș Crăciun a sosit!

Articolele vestimentare și jucăriile care se adresau copiiilor sub 3 ani au fost redirecționate către SPAS Turda pentru a fi dăruite familiilor nevoiașe, astfel am creionat și mai multe zâmbete!

Mulțumim Teatrului Aureliu Manea pentru suport, mulțumim dumneavoastră pentru ajutor și mobilizare și mulțumim pentru încă o dovadă că spiritul civic există în Turda !

Crăciun fericit!