Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

08
Wed, May
83 New Articles

Adrian Nap şi Marian Morar - candidaţii AUR la funcţiile de primar pentru Turda, respectiv Câmpia Turzii

AUR
Typography

Suveraniștii sunt cu adevărat o forță. O forță care contează. O forță care merge întotdeauna alături de popor. O forță care se manifestă,  se exprimă și acționează doar pentru popor.

Miercuri, 14 februarie,  la conferința de presă organizată la Palatul Parlamentului,  Președintele AUR domnul George Simion,  însoțit de aproximativ 200 de Primari, Viceprimari, Consilieri Locali și Județeni in functie de la diferite partide si care vor candida la Alegerile Locale din partea Alianței AUR, a anunțat  candidații pentru funcția de Primar la Turda - dl Adrian Nap - și la Câmpia Turzii - dl Marian Morar.

Ambii candidați anunțați public de către dl Președinte George Simion au o vastă experiență politică și administrativă fiind susținuți cu toată forța de liderii și membrii Partidului AUR  și a Partidului Republican fiind considerați cu cele mai mari șanse de victorie.

Vremea combinațiilor și a Baronilor Locali  a trecut. Acum e vremea Românilor și a Patrioților!

Dumnezeu să ocrotească România! Doamne ajută tuturor românilor!