Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Dansatorii turdeni, pe locuri fruntaşe la concursul internaţional Cupa Danube Dance Fest

Sport
Tools
Typography

Concursul International Cupa Danube Dance FEST - Ed. a 4-a , in format online, s-a desfasurat la Galati in 21 martie 2021.

Au participat 22 de scoli de dans, peste 600 de dansatori, 144 de momente inscrise la 17 sectiuni de dans din Timisoara, Brasov,  Galati, Turda, Bucuresti, Tg.Mures, Tulcea, Baia Mare, Constanta, Bacau, Braila, Liova, Chisinau (Rep. Moldova).

Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda a participat cu 5 echipe la 5 categorii de concurs si rezultatele au fost urmatoarele:

  • Locul 1 - "Cand parintii nu-s acasa" - sectiunea Fantezie coregrafica 7-9 ani  (12 sportivi)
  • Locul 1 - "New Grease" - Fantezie coregrafica 13-16 ani  (14 sportivi)
  • Locul 2 - Dans Tiganesc - sectiunea Dans de Caracter 10-12 ani ( 14 copii)
  • Locul 2 - Majorete - 12-15 ani  (15 sportivi) -
  • Locul 3 - "Papusile" - sectiunea Dans Tematic 7-9 ani  (20 sportivi) -

In perioada 2-11 aprilie sportivii vor fi in vacanta, dupa care din 12 aprilie ne vom relua pregatirea, mai ales ca am inceput lucrul la noi productii de dans, pentru viitoarele concursuri.

Pentru moment, pentru binele sportivilor si siguranta lor, am decis sa participam doar la concursuri de formatii si in format online. Desi pregatirea nu s-a oprit, deocamdata, nu participam la concursurile de perechi, pentru siguranta sportivilor.

Felicitam sportivii pentru rezultatele obtinute si le uram succes in continuare ! Felicitari Dariei Nicula care a pregatit trupa de Majorete !

Multumim parintilor pentru sprijin si intelegere !

Vacanta placuta tuturor si Sarbatori Fericite!

P.S. Copiii au stat fara masca pentru poza. Vrem peste cativa ani sa ni-i amintim asa cum ii stim, nu mascati (in caz ca deranjeaza pe cineva).

 
 
 
 
 
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS