Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Consiliul Județean a finalizat licitația pentru schimbarea gazonului de pe Cluj Arena. Lucrările de execuție încep de miercuri, 29 martie

Sport
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj anunță finalizarea procedurii de licitație privind schimbarea integrală a gazonului de pe stadionul Cluj Arena.

Contractul a fost adjudecat de către asocierea de firme condusă de Eco Garden Construct SRL, cu o ofertă de 2.623.627 lei, fără TVA.

În cursul zilei de ieri Consiliul Județean Cluj a semnat contractul, urmând ca azi, 28 martie 2023 să se emită ordinul de începere a lucrărilor.

Termenul de execuție al lucrărilor este de trei săptămâni.

Biroul de presă
28 martie 2023

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS