Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Clubul Dans Sportiv Potaissa Turda organizează Cupa POTAISSA la dans sportiv, ediţia a XXV-a

Sport
Tools
Typography

ASCDS Potaissa Turda vă invită sâmbătă, 18 noiembrie, la Cupa POTAISSA la dans sportiv, Ed. a XXV-a, realizată sub egida Federației Române de Dans Sportiv și Agenția Națională de Sport.

De asemenea,  duminică, 19 noiembrie, clubul turdean organizează prima ediție a Festivalului - Concurs "Dansez cu sufletul", destinat copiilor începători și formațiilor de dans.

Deschiderea oficială va avea loc sâmbătă, orele 18.30 - 19.00 (aproximativ), unde vor dansa demonstrativ sportivii clubului turdean (aproximativ 100 de sportivi), perechea Zicoane Sebastian - Avram Oana - câștigătorii Cupei României standard Adulți 2023, o pereche reprezentativă pentru România.

Locul de desfăşurare a evenimentului este sala de sport a Școlii Gimnaziale “Mihai Vodă” din comuna Mihai Viteazu, iar orele (aproximative, deocamdată) de desfăşurare a evenimentului sunt 08.00 - 21.00 (pentru ziua de sâmbătă) şi 09.00 - 16.00 (pentru ziua de duminică).

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS