Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Cristian Matei, despre recepţia lucrărilor la Turda Arena

Sport
Tools
Typography

În 20.12.2023 a avut loc recepția la terminarea lucrărilor la unul dintre cele mai așteptate obiective de investitii din Municipiul Turda, respectiv “Sal de sport competiţională de nivel internaţional, Baza Sportivă Turda” - TURDA ARENA.✅

Recepția lucrărilor a fost organizată de către Compania Națională de Investiții S.A. (C.N.I.) în calitate de Investitor/Beneficiar, la care au participat reprezentanți din partea Executantului, Asocierea ACI CLUJ S.A. – PRODESIGN ENGINEERING & CONSTRUCTION S.R.L., prin lider de asociere ACI CLUJ S.A., și reprezentanți din partea Primăriei Municipiului Turda.

Dupa admiterea recepției la terminarea lucrărilor de către Investitor următoarea etapă va fi predarea-primirea noului amplasament și a construcțiilor aferente către UAT Municipiul Turda în calitate de Beneficiar Final.

Astfel, suntem tot mai aproape ca acest obiectiv să devină inima municipiului nostru, locul în care vor avea loc multe evenimente de excepție.

Acest obiectiv  nu reprezintă doar o construcție impresionantă, ci și o realizare de succes de care se va bucura întreaga noastră comunitate.

Este cu adevărat extraordinar să vedem cum TURDA ARENA a devenit o realitate❗

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS