Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Cursuri gratuite de schi, în cadrul celei de-a 4-a ediții Napocatrio Snow Day!

Sport
Tools
Typography
  • Napocatrio Snow Day, ziua în care copiii beneficiază de cursuri gratuite de schi, alături de unii dintre cei mai buni instructori din Transilvania, va avea loc duminică, 21 ianuarie 2024, la Buscat.
  • Cursurile sunt concepute să ofere o introducere în schi pentru cei care doresc să descopere magia acestui sport minunat și să dobândească abilități de bază într-un mediu controlat și profesionist.
  • Napocatrio va asigura pentru 50 de copii din medii defavorizate, de la școlile din județul Cluj, o experiență unică. Ei vor avea asigurat și transportul până pe pârtie, vor primi echipamente și vor avea ocazia să experimenteze acest sport alături de ceilalți participanți.

Duminică, 21 ianuarie 2024, este ziua în care copiii beneficiază de cursuri gratuite de schi, alături de unii dintre cei mai buni instructori de schi din Transilvania, în cadrul evenimentului Napocatrio Snow Day, care se va desfășura pe pârtia Buscat din Cluj.

Organizatorul acestui program, Napocatrio, este dedicat promovării sporturilor de iarnă și oferirii unei experiențe sigure și distractive tuturor participanților.

Cursurile sunt concepute să ofere o introducere în schi pentru cei care doresc să descopere magia acestui sport minunat și să dobândească abilități de bază într-un mediu controlat și profesionist.

Este o ocazie ideală și pentru cei care doresc să își îmbunătățească abilitățile pe pârtie sau să descopere frumusețea și adrenalina acestui sport minunat.

Pe lângă cursurile de schi gratuite, vor fi organizate diverse concursuri în zăpadă, iar cei mai talentați participanți de pe pârtie vor fi premiați. Șansele de câștig vor crește pentru că va avea loc și o tombolă.

Surprizele nu se termină aici. Distracția va fi completată de muzica unui DJ, iar pe pârtie va fi amenajat și un spațiu de relaxare. Iar toți participanții vor primi cadouri din partea sponsorilor evenimentului.

În plus, evenimentul are și un scop caritabil. Napocatrio va asigura pentru 50 de copii din medii defavorizate, de la școlile din județul Cluj și două centre de plasament din regiune, o experiență unică. Ei vor avea asigurate transportul până pe pârtie și masa de prânz, vor primi echipamente și vor avea ocazia să experimenteze acest sport alături de ceilalți participanți.

“Scopul evenimentului este să încurajăm un mod de viață sănătos în rândul copiilor. Fie iarnă sau vară. Noi organizăm și numeroase tabere de schi, atât în România cât și în Italia sau Austria, dar și tabere de vară: de aventură, înot sau mountain bike, declară Bogdan Andreica, fondator Napocatrio.

Pentru o bună desfășurare a evenimentului, toți cei care doresc să participe la Napocatrio Snow Day sunt invitați să se înscrie pe pagina de Facebook: Napocatrio.

Napocatrio Snow Day este un eveniment organizat sub umbrela World Snow Day, susținut de Federația Internațională de Schi.

 

 

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS