Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Unul dintre cei mai buni rugbiști din istoria României, în vizită la Câmpia Turzii

Sport
Tools
Typography

Domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, a primit astăzi vizita președintelui Federației Române de Rugby, domnul Alin Petrache.

Acesta și-a propus o întâlnire cu domnul primar, pentru a-i mulțumi pentru implicarea în susținerea sportului cu mingea ovală, precum și pentru a crește gradul de popularitate al acestui sport, la Câmpia Turzii.

Domnul Petrache a fost însoțit de  Lorin Cantor - fostul președinte al Asociației Județene de Rugby, Petrică Motrescu - Președinte onorific AJR, Profesor Universitar Mihai Munteanu - Președintele ales al AJR. De asemenea, domnii Octavian Oltean, respectiv Valentin Fetiță, cei care coordonează cele două cluburi de rugby din Câmpia Turzii, au fost prezenți.

În cadrul discuțiilor s-a evidențiat faptul că rugby-ul românesc este într-un moment foarte important în ceea ce privește viitorul.  Diferența dintre succes și alte rezultate poate fi făcută doar prin implicarea activă a tuturor factorilor publici și privați în susținerea acestui sport.

Având în vedere tradiția rugbistică a Municipiului Câmpia Turzii, precum și prestigiul de care se bucură România în acest sport, domnul primar a accentuat susținerea față de jocul cu mingea ovală.

Vom continua să susținem acest sport frumos, care-i învață pe copii disciplină, spirit de echipă și seriozitate. Toate sporturile sunt unice, în esența lor, dar rugby-ul este caracteristic prin nuanța de echipă pe care o promovează. Le mulțumesc oaspeților mei pentru vizita pe care mi-au făcut-o și-i aștept la Câmpia Turzii cu noi proiecte prin care să dezvoltăm acest sport. - Dorin Nicolae LOJIGAN.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS