Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Sala polivalentă la Turda ar putea deveni realitate

Sport
Tools
Typography

Primăria Municipiului Turda a primit confirmarea oficială cu privire la includerea pe lista sinteză de investiții a Companiei Naționale de Investiții SA a amplasamentului pentru construirea unei săli polivalente de 3000 de locuri, pe strada Stadionului nr. 14.

Acesta este un pas major în vederea demersurilor de finanțare de către Compania Națională de Investiții a construirii acestei săli, valoarea estimată fiind de 15 milioane de euro. Asta înseamnă că în perioada următoare vom proceda la predarea efectivă a amplasamentului către CNI. SA, până la finalizarea lucrărilor.

Municipiul Turda va executa lucrările de amenajare exterioară, respectiv parcări, spații verzi, acces etc. 

Ne bucurăm că Municipiul Turda va beneficia de această finanțare guvernamentală și că este inclus în lista municipiilor care vor avea o sală de sport cu competiții la nivel internațional și unde se vor putea desfășura manifestări de mare amploare (concerte, festivaluri etc).   

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS