Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Antonio şi Alexia s-au întors acasă cu două medalii de la Braşov

Sport
Tools
Typography

Cupa Braşov - Ediţia 17, concurs ranking,  Campionatul Naţional 10D & Under 21 şi Campionatul Naţional de Salsa şi Bachata s-au desfăşurat în weekendul 6-7 mai la Braşov.

La competiţii au participat 32 de oficiali şi peste 700 de sportivi din toata ţara.

Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda a fost reprezentat de o pereche la categoria Hobby 12-13 ani, unde din 20 de perechi a reuşit să se califice în finală şi să se întoarcă acasă cu două medalii.

Rezultat în finală:

RUS ANTONIO - POP ALEXIA - cls. Hobby 12-13 ani, Locul 5.

Următoarele competiţii la care vor participa sportivii clubului se vor desfăşura la Satu Mare, Oradea, Reşiţa, Dej, Teaca şi Sebeş.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS