Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Turdenii au ocupat locul I la Patrula Airsoft România Bucureşti 2018

Sport
Tools
Typography

Samabata 8 septembrie 2018, echipa ACS Ludus Dacicus, formata din 6 membri (Topan Octavian – Team Leder, Nastase Paul – Medic, Csegezi Toma – Sniper, Miclea Dorel – Navigator, Demeter Denis – Puscas, Savu Dragos – Grenadier) a participat la Patrula Airsoft Romania Bucuresti 2018, unde a ocupat locul 1 din 6 echipe participante, astfel reusind sa se califice pentru finala PARO 2018 Alba-Iulia – Adventure Airsoft Contest, ce va avea loc in 20-21 octombrie.

Suntem foarte incantati de aceasta performanta, avand in vedere ca am concurat cu echipe foarte bine pregatite, mai ales in conditiile in care aceasta etapa a fost una dintre cele mai solicitante fizic la care am participat pana in acest moment, iar diferenta de scor intre echipele de pe primele 3 locuri a fost foarte mica.

 

Pe aceasta cale vreau sa ii felicit pe colegii mei de echipa pentru acest rezultat deosebit, in special pe Dragos Savu care a luat premiul de „Cel mai bun grenadier”, avand scor maxim si pe Denis Demeter care a luat premiul de „Cel mai bun puscas”, pe organizatorii PARO 2018 Bucuresti, CSA Acvila si colaboratorii acestora, precum si pe toti participantii la acest eveniment, care se dezvolta si creste de la an la an atat ca amploare cat si din punct de vedere al calitatii.” Paul Nastase – Presedinte ACS Ludus Dacicus”.

 
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS