Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

VIDEO | Cum am editat un fragment dintr-o filmare de la o petrecere cu oameni faini :)

Hobby
Tools
Typography

Ca să vedeţi ce facem când nu ştiţi ce facem dar mai ales în ideea de a mai ieşi din monotonia zilnică, am zis să vă arătăm ceva ce nu toată lumea ştie / cunoaşte, anume ce înseamnă munca din spatele unui produs finit, fie el cât de simplu.

Altfel spus, în timp ce editam un material video filmat la o petrecere, am zis: “cum ar fi să dăm un screen recording (înregistrare a ce se întâmplă pe monitor) aşa, pur şi simplu, să vedem cum iese şi cum am făcut  ce am făcut?”.

Ei bine, zis şi făcut!

Aşa se face că am înregistrat preţ de câteva minute cum am editat respectivul fragment şi am zis să împărtăşim cu voi toţi (în special cu cei care nu ştiu, care nu sunt familiarizaţi cu aşa ceva) în termeni cât se poate de simpli ce înseamnă, de fapt, munca pentru a edita un fragment cât de mic.

E vorba doar de editare simplă, de a pune cap la cap nişte elemente video şi audio (cu audio de ambianţă şi ieşire din mixer deja sincronizate), de a le face să arate ca un tot unitar, fluent. E doar edit, nu corecţii de culoare sau color grading şi nici de efecte de niciun fel.

Aşadar, poftiţi în “lumea din spatele scenei”, să vedeţi cum se fac unele lucruri despre care nu ştiaţi cum se fac:

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS