Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

VIDEO | LOST - performance art - la Turnul Croitorilor

Artă
Tools
Typography

”LOST”, un performance care îți permite să petreci timp alături de tine și de cei din jurul tău, să te desprinzi de haosul creat de societate, despre regăsirea de sine, relația cu cei din jur, pierderi și conexiune.

Aici, oamenii sunt gazdele unui spațiu în care pot să se manifeste așa cum simt, fie că vor să aibă o clipă de liniște sau un moment prin care să exteriorizeze tot ce au în suflet, mediatorii acestor întâmplări, cât și oglinzile trăirilor celor prezenți sunt cei doi performeri.
Acesta este și un experiment prin care să realizăm cât de mult sunt sprijinite momentele artistice care abordează subiecte de interes public și cât de mult le pasă oamenilor despre aceste mișcări, dar și pentru a observa reacția publicului atunci când sunt puși în fața unei situații neplăcute sau iritante.

Performeri: Iriana Adnana și Dragoș Pleșa
Design: Cosmina-Andreea Anghelache, Dragoș Pleșa
Video: Ana Ioniță
Editori: Dragoș Pleșa, Ana Ioniță
Muzică: Tudor Pj
Locația: Turnul Croitorilor Centrul de Cultură Urbană, Cluj-Napoca
Organizator: Asociația Art Vorbis

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS