Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

“Felicitări maxime, Theodor!!!” | O nouă reuşită a artistului turdean Theodor Romilă

Artă
Tools
Typography

Iată că aşteptările s-au împlinit: artistul turdean Theodor Romilă a marcat o nouă reuşită la concursul inbternaţional unde a mai impresionat şi în trecut.

Cu atât mai mult cu cât se identifică mai degrabă ca grafician decât ca pictor, reuşita lui Theo este mai de apreciat!

În urmă cu puţin peste o lună de zile, Theodor Romilă anunţa - cu emoţie şi bucurie - pe contul său de facebook vestea bună pe care a primit-o: selectarea ca finalist în concursul internaţional Mod Portrait.

Iată că în această seară (duminică, 3 februarie) apare o nouă veste buna: Theo a obţinut Menţiune de onoare pentru tânăr talent (Mención de Honor Talento Joven - Young Talent Honourable Mention) cu pictura în ulei “Marius” (35x50 cm), pictură care îl înfăţişează pe tatăl tânărului artist, fotograful Marius Romilă.

Vestea nu putea rămâne neanunţată inclusiv de Marius Romilă pe contul său de facebook, acolo unde fotograful turdean a precizat atât că fiul său este “singurul român ajuns în finala acestui concurs” dar şi că “Vernisajul expoziției finaliștilor și nominalizaților la premii va avea loc în data de 17 mai 2024 la MEAM · Museu Europeu d'Art Modern, Barcelona”.

De asemenea, lucrările selecţionate pot fi vizionate la link-ul de mai jos:

https://www.modportrait.net/cuadros-seleccionados-2023/

Momentan, Theodor Romilă se pregăteşte pentru vernisajul expoziţiei personale “Explorări”, vernisaj care va avea loc miercuri, 13 martie de la ora 18.00 la Muzeul de Artă Vizuală Galaţi, expoziţia fiind deschisă publicului timp de o lună, în perioada 13 martie - 14 aprilie.

Din partea noastră, încă odată felicitări Theo şi multe succese în viitorul pentru care munceşti cu atâta sârguinţă!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS