16
Mon, Jul
137 New Articles

Prezentări ghidate interactive în ambianța expoziției „Hans Mattis-Teutsch. Sub semnul avangardei”

Artă
Typography

Muzeul de Artă Cluj-Napoca (MACN), instituție publică de interes județean, care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, are plăcerea de a invita publicul clujean și vizitatorii Palatului Bánffy la o serie de prezentări ghidate interactive ale expoziției „Hans Mattis-Teutsch. Sub semnul avangardei”.

Ghidajele în limba română sunt organizate în baza acordului de practică de specialitate încheiat între Muzeul de Artă Cluj-Napoca și Facultatea de Istorie și Filosofie din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, specializările „Istoria artei” și „Turism cultural”, și vor avea loc în zilele de miercuri, 12 iulie, joi, 13 iulie, vineri, 14 iulie, sâmbătă, 15 iulie, și duminică, 16 iulie, cu începere de la orele: 10:00, 11:00, 12:00, 13:00 și 14:00. Durata ghidajului: 30-40 de minute.

Se plătește doar biletul de intrare în expoziție, fără taxa de ghidaj obișnuită.

Ghizii expoziției „ Hans Mattis-Teutsch. Sub semnul avangardei”:
Ana Nicola Bocănici, Adriana Bonda, Timea Kovács, Ana-Maria Mihaela Spiridon și Sabina Zugravu, studente ale Facultății de Istorie și Filosofie, Universitatea „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, specializările „Istoria artei” și „Turism cultural”

Tutore de practică:
Alexandra Sârbu, Muzeul de Artă Cluj-Napoca

Cadre didactice supervizoare:
Ioana Rus și Radu Mârza, Universitatea „Babeș-Bolyai”

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS