Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Moș Crăciun există!! El vine la Teatrul “Aureliu Manea” duminică, 17 decembrie

Artă
Tools
Typography

Teatrul Aureliu Manea Turda îi invită pe cei mici la o întâlnire cu Moș Crăciun, duminică, 17 decembrie, ora 11.00.

Încheiem anul 2017, care ne-a adus împreună și ne-a delectat cu artă și iubirea pentru teatru, un an plin de spectacole și evenimente minunate, proiecte noi și oameni frumoși.

Ultimul spectacol, al acestui an, nu poate fi altfel decât în spiritul sărbătorilor, a cadourilor, a momentelor magice petrecute alături de cei dragi, iar teatrul dorește să ofere publicului turdean, atât celor mici, cât și părinților un spectacol plin de culoare, în care Moșul va poposi și la noi.

Campania de strângere de jucării și hăinuțe pentru copiii nevoiași se încheie odată cu această reprezentație. Cei care doresc mai pot dona până în ziua spectacolului inclusiv, iar Moș Crăciun le va aduce copiilor nevoiași multe zâmbete datorită dumneavoastră. Dăruind, aducem bucurie și cu siguranță vom fi răsplătiți la rândul nostru.

Așadar, cea mai frumoasă poveste este, cu siguranță povestea nașterii Mântuitorului. Actorii, alături de cei mici vor construi interactiv Povestea lui Crăciun, duminică, 17 decembrie, ora 11.00.

Biletele se găsesc la agenția teatrului și online pe www.tomtix.ro.

Biroul de presă
Teatrul Aureliu Manea Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS