Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Editura Tribuna așteaptă iubitorii de lectură la Târgul Internațional Gaudeamus

Cultură
Tools
Typography

Revista de cultură Tribuna,  instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, așteaptă toți iubitorii de cultură și carte la Târgul Internațional Gaudeamus, eveniment care are loc zilele acestea în incinta unui pavilion expoziţional mobil amplasat în Piaţa Unirii.

Aflat la cea de-a XVIII-a ediție, târgul poate fi vizitat zilnic, până sâmbătă, 8 aprilie 2017, între orele 10:00-20:00, iar duminică, 9 aprilie a.c. între orele 10:00-15:00.

Editura Tribuna se alătură celor aproximativ 60 de edituri prezente la târgul de carte, punând la dispoziția celor interesați o gamă vastă de albume și opere care acoperă diverse domenii de interes, dintre care amintim: „Porțile orașului meu”, „Biserici clujene”, „Transilvania medievală”, „Vârsta de fier”, „Atlas dicționar al Daciei romane”, „Poezie preromantică”, „7 capodopere ale filmului românesc”, „Fenomenologie și hermeneutică în scrieri de referință”, „Întoarcerea la sens”, ”Secvențe din istoria presei românești”, lista putând continua cu multe alte titluri de maxim interes.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS