Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Băieţii de la DJ Project au intrat în... Sevraj

Muzică
Tools
Typography

Dupa ce Adela Popescu a ramas insarcinata si a fost nevoita sa se retraga din colaborarea cu DJ Project, Gino Manzotti si DJ Max au intrat in... Sevraj!

Dar cum dependenta de muzica nu putea sa ii tina pe Gino si Max departe de scena, baietii au ales “sa se trateze” urgent cu o noua solista. Asa ca au luat la ascultat si vizionat mai toata “partea feminina” a muzicii romanesti, pana ce au gasit ce li se potrivea.

Cine este noua fata DJ Project si cum suna “Sevraj”, noul single DJ Project, veti putea sa aflati in exclusivitate luni, 11 aprilie 2016, ora 14:05, urmarind emisiunea “Vorbeste lumea”, prezentata chiar de catre fosta solista DJ Project, Adela Popescu. Cu aceasta ocazie, Adela vrea sa-si ia “Bun ramas” de la colegii din trupa cu care a colaborat 4 ani.

Si tot in emisiunea de luni, Adela Popescu va canta alaturi de Gino si Max, in premiera, o piesa care ar fi putut sa fie un alt single DJ Project, daca frumoasa colaborare dintre baieti si Adela nu s-ar fi intrerupt asa brusc. Dar, cine stie, si mamicile canta!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS