Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Evie lansează single-ul și videoclipul "Wanna Be" | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Evie (aka Andreea Vatavu) si-a pregatit tinutele nonconformiste si beaturile urban-flirty si lanseaza single-ul si videoclipul "Wanna Be", prima piesa dupa participarea in cadrul sezonului 5 Vocea Romaniei. 

"Clipul este o satira adusa generatiei actuale, prin care marcam cele doua mari dependente, respectiv povestea cu selfie-urile si cea cu dorința de a fi oricine altcineva, mai puțin varianta noastra naturala. Desigur, se observa ca este in antiteza cu mesajul piesei, iar prin asta demontam dorinta celor care vor sa fie ca altii, desi nu cunosc realitatea lor", declara Evie. 

Piesa "Wanna Be" este produsa de catre Ryme in Studiourile Code Production, compusa de catre Andreea Vatavu (Evie), Liviu Tanasoiu si Pavel Petricenco.

Clipul a fost realizat de catre Mircea Ibadof si Francesca Leonte, styling-ul este asigurat de catre Emil Comedie (aka Shayn), iar de make-up & hair s-a ocupat Alina Crisu.

Andreea Vatavu este absolventa a sectiei canto clasic a Liceului de Arta din Galati si a Scolii Populare de Arte din Bucuresti si are ca hobby-uri benzile desenate si gastronomia. Tanara artista a participat alaturi de Super Trooper, un proiect cu un concept de show care scoate in evidenta muzica si spiritul anilor ’70, la Selectia Nationala Eurovision 2015. 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS