Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Dimitri Vegas & Like Mike vs Diplo lansează videoclipul piesei "Hey Baby", featuring Deb's Daughter | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Dimitri Vegas & Like Mike au facut echipa cu Diplo pentru single-ul "Hey Baby", iar acum lanseaza videoclipul piesei, un adevarat 'comic book'.

Din povestea vizuala nu lipsesc numeroase personaje negative din filme precum "Terminator", "King Kong", "Ghostbusters", iar cei trei artisti sunt adevarati eroi intr-o lupta cu o intreaga colectie de personaje evil.

Cu un beat tropical dance, piesa este compusa de catre Dimitri Vegas & Like Mike, Diplo, iar versurile sunt scrise alaturi de T. Pentz, P. Meckseper, B. de Jong, F. Richard, P. Hanna, Ninni Angemi.

Fie ca vorbim despre Europa, Asia, Australia sau America, Dimitri Vegas si Like Mike cuceresc topurile muzicale cu piesele lansate, cu remixurile pentru alte numeroase hituri, dar si cu seturile din cadrul Tomorroland si au devenit 'leading lights' in noul val de muzica dance internationala.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS