Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

The Motans lansează single-ul “Weekend”, feat. Delia | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

The Motans incep anul cu un nou single alaturi de Delia. Piesa “Weekend” este produsa de catre Alex Cotoi si scrisa de catre Denis Roabes (The Motans).

“Am avut marea placere sa o cunoastem pe Delia si sa colaboram pentru "Weekend". Piesa a fost scrisa intr-o perioada un pic mai lunga, dar cred ca efortul a meritat. Am incercat sa descriu prin cuvinte si sa dau culoare emotiilor pentru care traim”, a declarat Denis.

 “Weekend” este o piesa calda care emana emotie si sinceritate. Imi place foarte mult cum a iesit si abia asteptam sa v-o aratam!”, a adaugat Delia.

Clipul spune povestea a doi indragostiti care traiesc fiecare clipa petrecuta impreuna cu pasiune, ca si cum ar fi ultima.

Regizorul videoclipului “Weekend” este Ionut Trandafir (Trandafilm), cu care The Motans au lucrat si pentru primul single, “Versus”.

The Motans este Denis Roabes, un tanar din Republica Moldova de 27 de ani care a decis sa isi urmeze pasiunea de a compune muzica sub un pseudonim, in urma cu doar un an. In urmatoarea perioada, The Motans lucreaza pentru lansarea primului EP din cariera.

In prezent, Delia este jurat X Factor Romania, singurul jurat cu studii muzicale, un artist complex care scrie si compune, stie sa cante la trei instrumente (flaut, nai si pian) si studiaza tobe/percutie.

Delia se pregateste de sustinerea show-ului Psihedelia din 4, 5 si 6 martie de la Sala Palatului.

Biletele sunt disponibile online pe www.catmusic.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.salapalatului.ro , iar punctele de vanzare fizice sunt: Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinele Germanos, Carrefour, Inmedio, Orange, Vodafone, Librariile Carturesti si Humanitas, Benzinariile OMV, oficiile Postei Romane semnalizate bilete.ro.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS