Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Yabee lansează single-ul şi videoclipul “How to love you” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Yabee lanseaza single-ul si videoclipul "How to love you", alaturi de Cat Music si Vibe Records. Piesa este produsa de BlackJack Records in studioul Epic Entertainment, iar videoclipul este regizat de Alin Surdu.

"Piesa ‘How to love you’ a fost conceputa de BlackJack Records, fiindu-mi destinata de la bun inceput. Mi-a placut foarte mult ghidul si impreuna cu intreaga echipa am hotarat sa fie primul meu single. Apoi am plecat in numar foarte mare pe litoral si am filmat videoclipul alaturi de Alin Surdu. Filmarile au durat 11 ore si au fost pline de veselie si peripetii", a declarat Yabee.

Primul contact cu muzica l-a avut la o varsta frageda, cand a cunoscut o buna prietena de familie, care facea parte din trupa Amadeus. Apoi, Yabee a devenit cea mai tanara membra a grupului si si-a continuat visul de a-si construi o cariera muzicala. Anul acesta, artista a primit trofeul pentru "Cel Mai Promitator Artist Roman" la Gala Premiilor En Moda (Cipru), unde a cantat alaturi de Faydee, Mohombi si Adam Clay.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS