Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

August Day lansează videoclipul single-ului de debut ”WHEN”

Muzică
Tools
Typography

Unul dintre cele mai fresh proiecte romanesti, August Day, lanseaza videoclipul single-ului de debut "WHEN", o coproductie HaHaHa Production - Cat Music. Materialul a fost filmat in Castellón (Spania) si regizat de Iura Luncasu.

Proiectul si piesa, care au luat nastere la sfarsitul anului 2016, in studiourile HaHaHa Production, au atras deja atentia publicului din Romania, dar si din afara. Piesa „WHEN” a fost difuzata de radiourile de la noi si licentiata in tari precum Belgia, Luxembourg, Olanda si Italia.

"WHEN" a starnit si imaginatia remixer-ilor, aceasta trecand prin mainile experimentate ale DJ-ilor Paul Damixie, Andre Rizo si Manuel Riva, precum si Jose Maria Ramon si Danny Carlson, celebrii DJ-i de la Ibiza Global Radio, care au pregatit variantele lor pentru aceasta piesa. Remixul lui Jose Maria Ramon a incheiat set-ul DJ-ului la Garden of Madness la Ushuaïa Ibiza si s-a auzit la Tomorrowland in Belgia, unul dintre cele mai importante evenimente de muzica electronica.

August Day - "WHEN" este disponibila si pe toate platformele digitale de distributie muzicala.

Stream or Download: https://AugustDay.lnk.to/WHENPR

Muzica August Day are un grad de universalitate menit sa atinga ascultatori din toate tarile. Cu piese inspirate din experiente marcante prin care trecem cu totii, August Day transmite pozitivitate si bucuria muzicii. Aceasta calitate face ca piesele sa se potriveasca in orice context, fie ca sunt ascultate online, la radio, in club, sau la festival.

Muzica buna nu are granite si ne poate atinge indiferent de varsta, tara sau credinte, pentru a ne aminti de frumusetea unei zile de august.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS