Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Dorian Popa continuă ULive Session cu versiunea live a piesei “De Amor” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Vara a trecut si ramanem cu amintiri ‘de amor’, dar si cu o surpriza din partea lui Dorian. Artistul continua ULive Session, cel mai de anvergura proiect Live din Romania, cu o alta versiune a piesei “De Amor”.   

Noua varianta vine la mai putin de 3 luni si 11 milioane de vizualizari de cand Dorian a lansat piesa “De Amor”. Live-ul a fost filmat alaturi de un band, in mansarda unei locatii din Bucuresti, iar din echipa de productie “U Live” au facut parte: Iustin Surpanelu (regie), Robert Ionicioiu (DOP), Monograf Studio si Anca Adriana Minu (scenografie), Silviu Mindroc (post-productie video).

Maratonul muzical ULive Session aduce sub aceeasi platforma 10 artisti de top ai casei de discuri Universal Music Romania/ MediaPro Music. Lora, Alina Eremia, Dorian Popa, Ami, Liviu Teodorescu, Giulia, Sore, Peter Pop, Ioana Ignat si Ligia ne-au pregatit peste 35 de momente muzicale, piese proprii, cover-uri, interpretari acustice, single-uri noi, totul ambalat intr-un concept video alb-negru, curajos si incitant. In fiecare zi de luni, miercuri si vineri, la ora 12:00, pe canalul de YouTube MediaPro Music, se va lansa cate o varianta live.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS