Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Kamelia lansează de ziua ei un cover al piesei „New rules“, semnată Dua Lipa | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Daca anul trecut Kamelia a lansat o varianta proprie a piesei „Pillowtalk“ a lui Zayn, frumoasa cantareata a revenit acum cu un cover pentru cel mai recent single semnat Dua Lipa: „New rules“. Artista timisoreanca a lansat cover-ul pe 5 septembrie, chiar de ziua ei, iar versiunea interpretata de ea este mai dinamica si reprezinta un cadou pentru fanii ei.

Productia muzicala a fost realizata de verisorul Kameliei, Catalin Ivascu, care apare si in videoclip. In varsta de doar 18 ani, Catalin este unul dintre cei mai tineri producatori din Romania si un excelent tobosar. El a inceput sa cante la tobe la varsta de 3 ani.

„«New rules» este una dintre piesele mele preferate. Inca de cand a aparut, am stiut ca voi inregistra acest cover“, a spus Kamelia.

Timbrul special si vocea inconfundabila se imbina perfect cu interpretarea plina de atitudine si stilul artistei, rezultatul fiind un videoclip ce va ajunge cu siguranta la inimile fanilor Kameliei, care erau nerabdatori sa asculte ceva nou din partea solistei.

In prezent, Kamelia lucreaza intens la un single nou, in timp ce „Amor“, cea mai de succes piesa a artistei, se apropie de 60 de milioane de vizualizari pe YouTube. Cea mai recenta melodie a solistei, „Suave“, a cucerit in aceasta vara cluburile de pe litoralul bulgaresc si turcesc.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS