Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

“YOHOO”: The Mixy Welders revine cu un nou single cu clip | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Trupa vocal instrumentala de electro pop-rock The Mixy Welders lanseaza o noua piesa cu videoclip: “Yohoo”. Muzica este compusa de Adi Campurean, Adrian Rusu si Antonio Sandu, iar versurile sunt scrise de Adi Campurean. “Yohoo” este o piesa cu un sound fresh ce contine influente muzicale pop, rock si indie.

“Noi ne producem muzica de la zero si nu prea ne lasam influentati de tendintele actuale. Vrem sa fie “altceva” si pana nu suna cum ne place, nu ii dam drumul pe piata. Avem multe alte piese, unele sunt gata, asteapta la cald sa fie lansate, iar altele sunt inca in stadiu de lucru in studio “, declara solistul trupei. 

Adi Campurean (solist, compozitor), Adrian Rusu (compozitor, producator), Toni-Endy Glikman (vocal, chitara, pian), Andrei Carleciuc (tobe) si Antonio Tudosie (chitara, bas, tobe) sunt cei cinci baieti care formeaza The Mixy Welders.  In 2016, acestia au lansat piesa de debut “Sleepwalker”, iar in urma cu doua luni, au revenit cu “Let’s get mixy”. Pentru mai multe detalii, acceseaza pagina oficiala de Facebook a trupei:  www.facebook.com/themixywelders .

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS