16
Mon, Jul
137 New Articles

Pasha Parfeni lansează un remix în colaborare cu un celebru producător român | AUDIO

Muzică
Typography

Pasha Parfeni lansează remixul piesei “Haina Evei”, în colaborare cu Monoir, producător și DJ român, cunoscut pentru hitul "Violin Song". Printre artiștii cu care a mai lucrat se numără Alexandra StanRaluka, Mohombi, Alex MicaDJ ProjectElena Gheorghe și  3 Sud Est.

Remixul “Haina Evei” te cucerește prin sound-ul dinamic, autentic, care vine ca o briză de aer răcoros pe scena muzicii autohtone românești. Melodia are toate șansele să ajungă printre primele poziții în clasamentele de specialitate.

"A fost o experiență interesantă să lucrăm împreună la această piesă. Monoir are o abordare fresh în materie de sound, iar între noi s-a legat o conexiune. Sper că este un cadou frumos pentru fanii noștri. Bless!", a spus Pasha Parfeni.

Pasha Parfeni, este artistul de peste Prut, care a reprezentat Moldova la Eurovision 2012 cu piesa ”Lăutar”, iar în 2013 piesa ”O Mie” compusă de către el și interpretată de Aliona Moon i-a consolidat poziția de compozitor de succes. 

În prezent, interpretul lucrează intens la proiectele sale solo si a promis încă o surpriză luna aceasta. Până atunci nu rămâne decât să dăm play remixului „Haina Evei”.

Cu linkul de mai jos puteți descărca remixul piesei:

Download link https://we.tl/4mB2dqn6te

Mai multe informații despre Pasha Parfeni aici:

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS