24
Mon, Sep
108 New Articles
×

Message

Debug output of Perfect Link with Article Images on Facebook

Check this page in Facebook Object Debugger to reload cache

og:title - Kygo & Imagine Dragons lansează piesa „Born To Be Yours”
og:type - article
og:url - http://agoramedia.ro/index.php/timp-liber/65-muzica/7745-kygo-imagine-dragons-lanseaza-piesa-born-to-be-yours
og:site_name - AGORA MEDIA

Kygo & Imagine Dragons lansează piesa „Born To Be Yours”

Muzică
Typography

Se pare ca planetele s-au aliniat fix la mijlocul lunii iunie, odata cu lansarea piesei „Born To Be Yours", care marcheaza colaborarea surprinzatoare dintre KYGO (Kyrre Gørvell-Dahll) si trupa-fenomen, Imagine Dragons.

„Born To Be Yours" este fara indoiala piesa acestei veri, cu versuri ce proiecteaza in cosmos o dragoste predestinata si vorbeste despre o iubire de tip busola, prin intermediul careia fiecare om isi poate gasi traseul existential.
In opinia mea, <Born To Be Yours> pare sa fie combinatia perfecta intre sunetul mixat de mine si elementele vocale specifice trupei. Imagine Dragons este una dintre trupele mele preferate si este o onoare pentru mine sa arat lumii la ce am lucrat pana in acest moment." – Kygo
Imagine Dragons este una dintre cele mai conoscute trupe de rock alternativ, care se bucura de un palmares inegalabil, printre care numaram cele 4 premii Grammy si titlul de "cel mai vandut album rock al anului 2017". 
In Romania, Imagine Dragons a inregistrat vanzari record cu albumul "Evolve", reusind sa obtina triplu disc de platina.  La nivel international, "Evolve" s-a vandut in peste 1,3 milioane de exemplare si a strans 4 miliarde de stream-uri globale.

Ascultă/descarcă “Born to be Yours”

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS