Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

"S'agapao", piesa care trezeşte vara, o colaborare hot de la Alama, Nicole Cherry şi Pacha Man | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Vara, vibe-ul grecesc și producția românească se completează perfect în S'agapao, cea mai nouă piesă Alama feat. Nicole Cherry & Pacha Man. Piesa, compusă de Alama în mai puțin de 12 ore, a pus-o pe Nicole Cherry în ipostaza de a cânta pentru prima dată în limba greacă.

„Vreau să le mulțumesc celor doi artiști că au avut încredere în acest proiect, aportul lor este enorm. Nicole m-a surprins cu dicția ei în greacă, deși era prima dată când rostea cuvinte grecești. De voce nu mai zic, e un talent înnăscut, un om de nota 10. Vreau să le mulțumesc și băieților de la MediaPro Music și Loops Production pentru videoclip și implicare", a declarat Alama.   
Mă bucur că am ocazia să cânt în limba greacă, asta datorită lui Alama, căruia îi mulțumesc. Sper ca publicul să rezoneze cu mesajul nostru și să se distreze cât mai mult pe această piesă, pentru că este o colaborare fresh", a recunoscut și talentata Nicole Cherry.
La rândul lui, Pacha Man are numai cuvinte de laudă despre această experiență: „Sunt încântat că fac parte din acest proiect, în primul rând pentru că are potențial atât național, cât și internațional, dar mai ales pentru că e în colaborare cu doi artiști pe care îi admir și care sunt un model pentru noua generație", a spus el.
Videoclipul, care surprinde perfect atmosfera de distracție din timpul verii, a fost filmat la piscina Younivers.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS