Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Jukebox lansează single-ul şi videoclipul „Am ce nu am" | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Miercuri seara, in cadrul unui concert-eveniment, trupa Jukebox a lansat alaturi de prieteni, artisti si oameni din media, single-ul „Am ce nu am". Piesa, cu un sound fresh, s-a auzit in premiera pe scena clubului True Social Club alaturi de unele dintre cele mai iubite piese ale trupei.

Pentru Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox, acest single a reprezentat ocazia perfecta de a experimenta diferite aspecte ale vocii sale: „E o piesa fresh, care curge natural, diferita de cele pe care le-am cantat pana acum. Noutatea, pentru mine, a fost ca mi-a oferit ocazia sa descopar zone ale vocii mele pe care le lasasem neexplorate, lucru pe care il veti observa imediat ce o veti asculta", declara solistul.

Produsa in studiourile EpiQ , „Am ce nu am" este o piesa romantica, care reda prin versuri sentimentul pe care un om il poate avea atunci cand iubirea provoaca dezamagire.

In regia lui Alex Ceausu, filmarile clipului s-au desfasurat pe parcursul a 24 de ore, in centrul orasului Brasov si pe Tampa, intre piesaje naturale magnifice si stradute cu aspect vintage. Protagonista videoclipului este frumoasa Andra Dumitrache, model ce a cucerit lumea prin campaniile pe care le-a prezentat.

Cu aproape 20 ani de activitate si peste 2000 concerte live, Jukebox este tonomatul fabricat in Romania, devenind de-a lungul timpului un brand consacrat si apreciat de iubitorii de muzică Live. Pana in prezent, Jukebox a lansat trei albume si alte zece single-uri, printre care: "Cum vrei tu", "Editie speciala" si "Vocea Ta".  Trupa Jukebox, in frunte cu simpaticul Alex Vasilache, este foarte cunoscuta si pentru participarea la numeroase festivaluri si concursuri: Eurovision 2005, Festival Mamaia 2009, X Factor 2015, Eurovision 2016 sau Te Cunosc de Undeva 2017. In februarie 2017 trupa s-a imbogatit cu o voce exceptionala si o aparitie exotica, Bella Santiago, noua solista Jukebox, alaturi de care au participat la Eurovision 2018, cu una dintre píesele favorite ale selectiei: "Auzi cum bate".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS