Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Turdeanul Fuego începe sezonul 6 al emisiunii “Drag de România mea”

Diverse
Tools
Typography

Turdeanul Paul Surugiu, cunoscut sub numele de scenă de Fuego, începe azi, 4 aprilie, sezonul 6 al emisiunii “Drag de România mea” la TVR 2.

Mai relaxat, mai freş şi cu personalităţi diverse şi contrastante, din multe domenii de activitate, cel de-al şaselea sezon al emisiunii promovează valori autentice, muzica autentică românească, artişti autentici şi debutează azi, 4 aprilie, pe TVR 2 la ora 15.00

Veți descoperi o nouă componență a baletului emisiunii, costume noi, create de coregraful Florin Mariș, rubrici noi și jocuri interesante pentru invitați, îmbinând, ca de fiecare dată, substanța cu divertismentul. Decența va fi, ca întotdeauna, elementul de bază și veți afla lucruri interesante, bucurându-vă de multe cântece pe care le iubiți și le apreciați” precizează fanatik.ro care anunţă şi că “Printre alte exclusivități ale sezonului 6, Fuego și echipa de la „Drag de România mea!” anunță o ediție specială pentru ziua de Paște ortodox (2 mai), în care va fi celebrate o mare artistă a românilor, iubită de toate generațiile și adulată de peste 50 de ani. Cone este, surpriză! Vedeți de Paște! Totodată, veți vedea duete inedite între Fuego și artiști pe val, precum și familii de poveste, ediții cu artiști autentici de folclor, dar și omagieri emoționante. Mai mult, Fuego a pregătit o gală cu cei mai iubiți artiști din Basarabia, pe care-i cunosc și-i iubesc toți românii”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS