Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Tinerii din oraș au primit ce și-au dorit

Diverse
Tools
Typography

✅Probabil că mulți dintre dumneavoastră ați putut observa că Parcul Municipal Berc a fost dotat cu noi facilități.

Un fileu, pentru jocuri ca "fotbal-tenis" și "biscuite" și mai multe hamace, pentru petrecerea timpului liber în condiții cât mai bune.

➡️Astfel, copiii și tinerii se pot juca și relaxa în parc - locul lor preferat.

Mă bucur că am putut satisface această dorință a tinerilor pe care și‐au manifestat-o în cadrul discuțiilor din luna iulie! Pentru a beneficia cât mai multe persoane de acestea, ar trebui să le îngrijim și să evităm deteriorarea lor! Haideți să ne bucurăm împreună de ele și să le îngrijim! - Dorin Nicolae LOJIGAN, Primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS