Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Oraşe curate - campania ECOTIC la Câmpia Turzii

Actualitate
Tools
Typography

Asociatia ECOTIC împreună cu ECOTIC Transilvania și Primăria Municipiului Câmpia Turzii organizează o campanie de preluare a deșeurilor electrice și electronice de la domiciliul cetățenilor.

Conform studiului ECOTIC “Obiceiurile populației României cu privire la echipamentele electrice de mici dimensiuni” doar o treime din populația României a predat corect deșeurile electrice. La întrebarea adresată populației în ceea ce privește debarasarea de deșeurile electrice, peste 60% din populație a spus ca au intenția de a preda spre reutilizare sau la un serviciu specializat, cum este ECOTIC Transilvania.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoii populației în ceea ce privește accesul la soluții de debarasate a acestor tipuri de deșeuri, ECOTIC împreună cu partenerii locali, dezvoltă o serie de campanii de colectare.

Locuitorii din Câmpia Turzii  sunt rugați să sune la numerele de telefon 0747.326.842 sau 0749.326.842 pentru a plasa o comandă de preluare de la domiciliu a deșeurilor electrice (minim 10 kg).

Când are loc campania?

Campania va avea loc în Câmpia Turzii în perioada 13-17 Noiembrie.

“ECOTIC Transilvania asigură în permanență serviciul GRATUIT de colectare de la domiciliu a deșeurilor electrice. Rugăm populația să predea aceste tipuri de deșeuri către colectori autorizați și nu către cei informali, ținând cont ca cei din urmă nu asigură toate normele necesare de tratare a deșeurilor în așa fel încât mediul și sănătatea umană să nu fie afectate”.

Radu Miheșan, Manager ECOTIC Transilvania

Regulamentul și detaliile campaniilor sunt disponibile pe www.ecotic.ro

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS