Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Horia Roman-Crișan, unul dintre cei mai activi lucrători de tineret din România

Actualitate
Tools
Typography

Horia Roman-Crișan, a fost recunoscut la nivel național ca fiind unul dintre cei mai activi lucrători de tineret din mediul rural din România.

Weekendul trecut, 11.11.2023, la Iași, AMoS a participat la Gala Tineretului din Mediul Rural din România. Această recunoaștere adusă lui Horia vine, printre altele, ca urmare a contribuției sale excepționale în proiectul ,,EcoLab”. Cu peste 7 ani de implicare în comunitate, Horia a reușit să depășească limitele și să devină un adevărat erou în ceea ce privește dezvoltarea Comunității Urbane Arieș. Originar din mediul rural, Horia a dedicat eforturi considerabile pentru a oferi tinerilor resursele și îndrumarea necesare pentru a-și atinge potențialul maxim.

Proiectul ,,Ecolab”, unde a fost implicat în echipa de implementare, a avut un impact semnificativ în comunitate, abordând cu succes educația non-formală și dezvoltarea abilităților în domeniile STEM.

Alianța pentru Mobilitate Socială este mândră să aibă astfel de membri dedicați:
,,Suntem onorați să avem lângă noi un om ca tine! Ești o sursă constantă de inspirație pentru noi și îți mulțumim pentru că ne oferi o viziune clară asupra a ceea ce înseamnă să fii dedicat și să perseverezi pentru a atinge obiectivele propuse. Faptul că ne împingi să ne depășim limitele și propriile noastre așteptări și să aspirăm mereu la mai mult, este o contribuție neprețuită pentru care simțim că simplele cuvinte nu sunt îndeajuns pentru a-ți mulțumi. Continuă să lupți pentru dezvoltarea comunității, îți mulțumim!” - Bucur Oana, purtător de cuvânt AMoS

Rămâneți cu ochii pe paginile de socializare ale alianței, Facebook: AMoS - Alianța pentru Mobilitate Socială și Instagram: @amos.faptebune.

Iar dacă doriți să susțineți tinerii din zona Arieș, vă invităm să luați legătura cu organizația: 0748 516 160 - Anamaria Botezan, Alianța pentru Mobilitate Socială

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS